Добавям две снимки от преглед на gcode със и без скрипта:
съб мар 01, 2025 6:48 pmbrad4edat написа: Пруса има тестова версия на слайсера потдържаща вече това - non planar.Аз го пробвах с втората версия на скрипта - движението при печат е хипнотизиращо.
нед мар 02, 2025 10:10 pmАл_ написа:Дай ми адрес и ще ти подаря 1-2-3 ролки абс, никога нямах успех с тоя материал...съб мар 01, 2025 6:48 pmbrad4edat написа: Пруса има тестова версия на слайсера потдържаща вече това - non planar.Аз го пробвах с втората версия на скрипта - движението при печат е хипнотизиращо.
А на това "-wallReorder {1 or 0} -> enable/disable wall loop reordering." каква му е идеята и целта?
Препоръчай откъде да поръчам от тук АБС?
съб мар 01, 2025 6:48 pmbrad4edat написа: Само едно уточнение, при мен при дюза 0.6мм скоято масово принтирам, ако се ползва дефолтния препоръчителен 1.3 умножител на подаването на нишката се получава почти моментално задръстване на дюзата.Подозирам, че не ти се справя hot end-а с големият дебит. Пробвай да смъкнеш скоростта на печата или да вдигнеш температурата.
пон мар 03, 2025 7:58 ambrum написа:Привет. Моя хотенд си се справя добре, но нишката наистина се заблатява ако се ползва множител 1.3.съб мар 01, 2025 6:48 pmbrad4edat написа: Само едно уточнение, при мен при дюза 0.6мм скоято масово принтирам, ако се ползва дефолтния препоръчителен 1.3 умножител на подаването на нишката се получава почти моментално задръстване на дюзата.Подозирам, че не ти се справя hot end-а с големият дебит. Пробвай да смъкнеш скоростта на печата или да вдигнеш температурата.
нед мар 02, 2025 10:10 pmАл_ написа:Изчиства външни дефекти в слоевете, ако имаш празни линии, огледай.съб мар 01, 2025 6:48 pmbrad4edat написа: Пруса има тестова версия на слайсера потдържаща вече това - non planar.Аз го пробвах с втората версия на скрипта - движението при печат е хипнотизиращо.
А на това "-wallReorder {1 or 0} -> enable/disable wall loop reordering." каква му е идеята и целта?
Препоръчай откъде да поръчам от тук АБС?
пон мар 03, 2025 1:13 pmbrad4edat написа: Аз АБС взимам от Ямболския на 3д лайн. Не се интересувам от чужди въобще понеже за мен е важно да се подкрепя българското, без значение цената.Благодаря. Аз от тях купувам, по препоръка на brum
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: