ср окт 30, 2024 10:14 amspeka_rs написа:Така е! Разликата в цената е минимална също. Гледам, че Делтеха в режим електрожен е 180а, а на АИГ апарата е 160а. Интересно ми е как се представят в режим електрожен също и с насипни електроди, като замисъла е евентуално да махна стария си трансформаторен електрожен и да ползвам само една машина.ср окт 30, 2024 8:43 amemmotoss написа: А някой може ли да сподели впечатления от RD-200 Synchro на Делтех? Хвана ми окото докато разглеждах различни апарати.Това ще е много подобно на DEL 200 “Synergic Control".
ср окт 30, 2024 10:30 amemmotoss написа: Така е! Разликата в цената е минимална също. Гледам, че Делтеха в режим електрожен е 180а, а на АИГ апарата е 160а. Интересно ми е как се представят в режим електрожен също и с насипни електроди, като замисъла е евентуално да махна стария си трансформаторен електрожен и да ползвам само една машина.160 А са достатъчни за 4 мм елетрод, което за хоби е повече от достъчно. 145 А Ecocontrola на електрожен си работи много прилично (до 3.25 елетрод за повече не сме го мъчили). Ако попиташ в магазин на АИГ може да се организира тест. Звънни им поговорете си, не хапят хората отговарят на въпроси.