вт май 20, 2025 1:58 pmТрифон П.Трифонов написа:То, че една машина се е развалила и повечето сервизи работят проба-грешка не означава, че е лоша техниката. Намерих сервиз с оборудване и резачката пее. А и новите са с новия мтроник.... Ти сам създаваш причините, погледни първо себе си.....вт май 20, 2025 1:52 pmborchoyor написа: Ти си царя на менторските, не само в тая тема, но не даваш даже и доближаване до "трона"..... СМЕХ.....Така да е!
Макар да имам и съм предоволен от 241, след твоя лош опит никога вече няма да я препоръчам.
Ти, обаче, го направи.вт май 13, 2025 11:29 amborchoyor написа: Леко и качествено ти препоръчвам щил 241, ако те устройва цената деПо същия начин спрях да препоръчвам и друга скъпа машинария, която имам и от която съм доволен до момента. Появиха се лоши отзиви в нета, на което обръщам внимание.![]()
Това, че някому не се харесвам, явно има по особена причина. Имайте си я, не ми пречи!
вт май 20, 2025 1:52 pmborchoyor написа:Другото Щиловата глава не люби евтина и тънка корда