пет юни 27, 2025 6:18 pmMamaMy написа: Темата стана театралнаМоите теми на театър ли ти приличатНапомня ми на една известна пиеса: The Vagina Monologues
![]()
пет юни 27, 2025 5:49 pmЛюбознателя написа:Съжалявам, че се налага по техническа тема, да ползвам технически термини и понятия, но не се сещам за друг начин. Електротехниката не е "разказвателен предмет" и не може да се каже едно а да се подразбира друго. Ние не се познаваме и аз няма как да знам дали и доколко познавате закона на Ом и другите основни понятия. Не е въпрос на електротехнически фанатизъм или на някаква ирония. Ако водехме личен разговор можеше спокойно да се шегуваме за някакви "тоци и волтажи", но от разстояние и при писмено общуване се налага да се стремим поне малко към точност, за да има все пак някаква полза.
Радвам се, че терминологичната ми неточност беше приета със същата сериозност...
...Все пак благодаря за уводния курс по електричество – щом някой ден стигна до фазата да открия закона на Ом, ще се сетя откъде започна всичко...
Много голяма полза може да имате, ако седнете да обсъдите нещата с познат техник, като задължително пред вас има лист и молив.