съб авг 02, 2025 12:58 amprasse написа: Казах му по-горе на Доктора, че темата му е тъпа и той се разсърди.То се виде, кой от началото само тъпотии говори. Тъй че сведи поглед и кротувай.
Тъпа е по самото и заглавие...
Няма какво повече да се каже...
пет авг 01, 2025 11:05 pmiliya_i написа:Петима с претенции за компетенции като теб се изтъркаляха да дават акъл. Тук в групата башкъ. Коя свещена крава издои да смяташ, че твойто мнение е миродавно. Като си се наредил на опашката да даваш акъл - докажи го. Е ти го Бат Коце, схема сложи и обясни човека.пет авг 01, 2025 10:38 pmMohicanSQL написа:Вуйчовото, ако вместо двупроводен кабел от кутията до бойлера беше пуснал трипроводен и беше сложил ДТЗ в кутията, сега всичко щеше да си е на място. Ама то само ГЛУПУСТИ (крушки, заземители, двупроводна ДТЗ) ти ражда главата и не слушаш какво ти се казва (пише).пет авг 01, 2025 9:42 pmiliya_i написа:Вуйче, не ми вменявай състояния да обяснявам, че най голямата тъпня е да слагаш двупроводен кабел. Така я взех къщата. А двужилен мостов бях пуснал от контакта в банята до бойлера. Сега контакта и зануляването в него съм ги махнал. Всичко е в кутия, а от корпуса на бойлера пуснах кабел до нулата на бойлера. Като допълнение смених и АП от 24 на 16Амп. Защо ли, защото на 1Kw се падат по 4,4Амп. Бойлера е 2Кw = 8.8Амп
Нямаш, защото си се стиснал и вместо да дадеш лев и петдесет за кабел си използвал каквото си намерил в мазето, за без пари.
Та сега (след пуснатата трета тема) ще прежалиш ли тези лев и петдесет за трипроводен кабел или ще дадеш 35 лева за ДТЗ, което е по-съмнително като защита?
Обмислях да сложа АП 10Амп, защото е достатъчно и много по-чувствително при изключване. Зачепкахме темата с ДТЗ и това е. Нема такива филми да пестят пари от кабели.
А тука с този кръстил себе си ПРАССЕ, се състезавате по отрицание, маани и кусури.