Ама разбира се че технологията е САМО ЕДНО от многото неща необходими за хубава бира.
Плюс правилния сорт хмел. Време Оно я правеха с хмелови "шишарки" произведени у нас.
Сега бухат някакви гранули...
Аааа... и нещо за което няма как да се сетят драскателите гонещи брой постове - ВОДАТА за БИРАТА.
От калпава вода ще направиш хубава бира ... кога ми цъфнат налъмите.
В това отношение Загорка е №1 - говоря за водата.
Ноооо... не знам дали нарочно или случайно е попаднала (Фабриката/завода) на такава вода...
(Иначе Загорка си беше отлична бира до към средата на 90-те, когато Heneken и видяха сметката.)
P.S. В тая връзка кой е пил ХУБАВА бира Болярка?
Дори и през СОЦ-а си беше откровено подобие на бира и при това напълно неуспешно.
Плюс правилния сорт хмел. Време Оно я правеха с хмелови "шишарки" произведени у нас.
Сега бухат някакви гранули...
Аааа... и нещо за което няма как да се сетят драскателите гонещи брой постове - ВОДАТА за БИРАТА.
От калпава вода ще направиш хубава бира ... кога ми цъфнат налъмите.
В това отношение Загорка е №1 - говоря за водата.
Ноооо... не знам дали нарочно или случайно е попаднала (Фабриката/завода) на такава вода...
(Иначе Загорка си беше отлична бира до към средата на 90-те, когато Heneken и видяха сметката.)
P.S. В тая връзка кой е пил ХУБАВА бира Болярка?
Дори и през СОЦ-а си беше откровено подобие на бира и при това напълно неуспешно.