n_a написа:Твоите митарства ме изнервиха. Ти си си виновен. Нищо не правиш докрай. Мек си. И що не снима приятелят ти лайната? М?Няма такива "духчета"! Единствено доколкото знам "Софийска вода" се занимава с водата - чиста и мръсна. Много пъти съм говорил с различни хора които се занимават с подобен бизнес, но всеки си пази хляба! Казват ми - Дай ми проект от "Софийска вода" и започваме работа! Да, но такъв проект не ми дават, а и в предния си пост писах, че вече нямам възможност да плащам... Единствения ми шанс е хората от "Софийска вода" да си свършат работа - това за което са взели концесията на София! Те са длъжни да прекарат тръбата до оградата, а шахтата ми е точно там! Съжалявам, че съм те изнервил, но питаш ли ме на какъв бавен огън се пека??? Не пожелавам на никой да е на моето място! Както и да е - желая ви приятни почивни дни!
Сега конструктивно. Издирваш местните водни духчета, договаряте се и те включват. Толкоз.
Такива работи не се правят с бюрократи, а с бачкаторите.
Във всеки квартал има дежурна дружинка. Корпус за бързо реагиране. Те те са водните духчета.
Може ли у Столицата да е различно??
Това за изнервянето е да те нахъся, че имаш нужда. Бе как може в 2009та, в регулация и без канал?!!!

Да, всеки нормално и трезвомислещ човек така реагира и задава същите въпроси! Всичко е вярно написано, ще приложа и копие на писмото с което ми отказват услугата. Този колектор /така се казва, нали?/ е построен преди 30 /тридесет/ години по времето на Т. Живков. В него са се включили хората от целия квартал /с малки изключения като мен/. Парите за построяване на канала ми искаха някакви частници преди време. Един от тях ми беше казал - искам да видя на масата 3000 лв. че ме чакат и за няколко часа си готов! Лошото беше, че ги нямах парите... А съседа... Преди десет години влезе в сила нов регулационен план. По силата на същия на мен ми вземат част от имота /отстрани/ а ми придават от имота на въпросния. Хората просто урегулират имотите! Тогава този ми съсед се беше хванал с едни здрави момчета от ВИС... Казах му в прав текст - направиш ли нещо срещу някой от семейството ми - жив ще те одера!!!
  Да, всеки нормално и трезвомислещ човек така реагира и задава същите въпроси! Всичко е вярно написано, ще приложа и копие на писмото с което ми отказват услугата. Този колектор /така се казва, нали?/ е построен преди 30 /тридесет/ години по времето на Т. Живков. В него са се включили хората от целия квартал /с малки изключения като мен/. Парите за построяване на канала ми искаха някакви частници преди време. Един от тях ми беше казал - искам да видя на масата 3000 лв. че ме чакат и за няколко часа си готов! Лошото беше, че ги нямах парите... А съседа... Преди десет години влезе в сила нов регулационен план. По силата на същия на мен ми вземат част от имота /отстрани/ а ми придават от имота на въпросния. Хората просто урегулират имотите! Тогава този ми съсед се беше хванал с едни здрави момчета от ВИС... Казах му в прав текст - направиш ли нещо срещу някой от семейството ми - жив ще те одера!!!  Вече десет години откакто е в сила този план - няма оправИя! Минал съм през съдебни дела, спечелил съм ги и въпреки всичко тия от общината поне са взели пари от тоя келеш ме въртят на шиш както си знаят! Сега отново са пуснали същата заповед за частична промяна на плана без да съм го искал и в противоречие на съдебно решение от преди няколко години! Пак се разнасям по съдилища и определено ми писва вече. Сезирал съм прокуратурата за скандалното поведение на общинарите, пък да видим! В общи линий проблема ми със съседа е на имотна основа, не заради канализацията. Отнесох се в обясненията, но за да съм ясен беше нужно да го напиша. Дали пък да не ви покажа няколко писма? Това което ще видите далеч не е всичко с което разполагам...
  Вече десет години откакто е в сила този план - няма оправИя! Минал съм през съдебни дела, спечелил съм ги и въпреки всичко тия от общината поне са взели пари от тоя келеш ме въртят на шиш както си знаят! Сега отново са пуснали същата заповед за частична промяна на плана без да съм го искал и в противоречие на съдебно решение от преди няколко години! Пак се разнасям по съдилища и определено ми писва вече. Сезирал съм прокуратурата за скандалното поведение на общинарите, пък да видим! В общи линий проблема ми със съседа е на имотна основа, не заради канализацията. Отнесох се в обясненията, но за да съм ясен беше нужно да го напиша. Дали пък да не ви покажа няколко писма? Това което ще видите далеч не е всичко с което разполагам... 

Затова е така - както много институции и "Софийска вода" за едни е майка, за други /като мен/ - мащеха!!! Предлагал съм във възраженията си - като е незаконен колектора - запушете го, спрете експлоатацията му!!! Само че, нали се сещаш цял квартал да скочи срещу "Софийска вода" какво ще стане?
  Затова е така - както много институции и "Софийска вода" за едни е майка, за други /като мен/ - мащеха!!! Предлагал съм във възраженията си - като е незаконен колектора - запушете го, спрете експлоатацията му!!! Само че, нали се сещаш цял квартал да скочи срещу "Софийска вода" какво ще стане?