n_a написа:Твоите митарства ме изнервиха. Ти си си виновен. Нищо не правиш докрай. Мек си. И що не снима приятелят ти лайната? М?Няма такива "духчета"! Единствено доколкото знам "Софийска вода" се занимава с водата - чиста и мръсна. Много пъти съм говорил с различни хора които се занимават с подобен бизнес, но всеки си пази хляба! Казват ми - Дай ми проект от "Софийска вода" и започваме работа! Да, но такъв проект не ми дават, а и в предния си пост писах, че вече нямам възможност да плащам... Единствения ми шанс е хората от "Софийска вода" да си свършат работа - това за което са взели концесията на София! Те са длъжни да прекарат тръбата до оградата, а шахтата ми е точно там! Съжалявам, че съм те изнервил, но питаш ли ме на какъв бавен огън се пека??? Не пожелавам на никой да е на моето място! Както и да е - желая ви приятни почивни дни!
Сега конструктивно. Издирваш местните водни духчета, договаряте се и те включват. Толкоз.
Такива работи не се правят с бюрократи, а с бачкаторите.
Във всеки квартал има дежурна дружинка. Корпус за бързо реагиране. Те те са водните духчета.
Може ли у Столицата да е различно??
Това за изнервянето е да те нахъся, че имаш нужда. Бе как може в 2009та, в регулация и без канал?!!!