Помпата е правилно сложена, но завърти мотора, така че клемната кутия да е отгоре или евентуално отстрани. Идеята е ако протече да не напълни кутията. Отвиваш шестогранните болтове и завърташ мотора. Пише го в упътването, няма риск за гаранцията.
Не можеш ли да сложиш крана с филтър след ъгъла, така че да направиш завоя с дъга? Ако не може и така става. Избягвай поцинковани фининги в отоплителни инсталации. Цинкът над 63 градуса си променя електрохимичните свойства и вместо да пази от корозия я ускорява, отделя се и запушва вентилите.
Ползвай непоциновани железни (от темперован чугун). В София ги предлага фирма Крисметал http://www.chrysmetal.com/details.php
Може и месингови ако намериш.
Мостовият кабел на пода не е подходящ за помпата. Ползваи многожичен кабел 3х0,75мм2 до 3х1,5мм2 с кръгло сечение, например швпс или швпл.

Не можеш ли да сложиш крана с филтър след ъгъла, така че да направиш завоя с дъга? Ако не може и така става. Избягвай поцинковани фининги в отоплителни инсталации. Цинкът над 63 градуса си променя електрохимичните свойства и вместо да пази от корозия я ускорява, отделя се и запушва вентилите.
Ползвай непоциновани железни (от темперован чугун). В София ги предлага фирма Крисметал http://www.chrysmetal.com/details.php
Може и месингови ако намериш.
Мостовият кабел на пода не е подходящ за помпата. Ползваи многожичен кабел 3х0,75мм2 до 3х1,5мм2 с кръгло сечение, например швпс или швпл.
.gif)

Затова помпата е така !Дано няма проблем
 Затова помпата е така !Дано няма проблем   Мостовият кабел е само да "докара " тока
  Мостовият кабел е само да "докара " тока   На радиаторите за обезвъздушаване
   На радиаторите за обезвъздушаване  -2-3 пъти клиенти си ги купуват сглобени и после аз ги правя наново,за ключа вземи армирано желязо с дължина 1 метър завари му 50 санта върток ,отпред на дългата част капни 2 къси арматурки 8 мм за да въртиш нипела -мериш по нипела да избереш размера на армираното желязо да преминава през него свободно -само двете пъпки да зацепват и да въртят нипела .ти ще се сетиш за какво става дума -иска електрожен и ъглошлайф и си го направил .Аз имам 2 бр така направени -радиатора го поставяш на 1 маса най добре легнал -вземи някой да ти го държи а ти да въртиш ,челата ги тръркай до блясък и гарнитурките ако са клингеритени ги намажи леко с безцветен или бял силикон -завичаш 2 мм нипелите на едната полувина и притискаш до другата полувина -като въртиш по малко отдвете страни равномерно до зацепване по сле стягаш.Стягай яко докато усетиш че ключа се угъва .
 -2-3 пъти клиенти си ги купуват сглобени и после аз ги правя наново,за ключа вземи армирано желязо с дължина 1 метър завари му 50 санта върток ,отпред на дългата част капни 2 къси арматурки 8 мм за да въртиш нипела -мериш по нипела да избереш размера на армираното желязо да преминава през него свободно -само двете пъпки да зацепват и да въртят нипела .ти ще се сетиш за какво става дума -иска електрожен и ъглошлайф и си го направил .Аз имам 2 бр така направени -радиатора го поставяш на 1 маса най добре легнал -вземи някой да ти го държи а ти да въртиш ,челата ги тръркай до блясък и гарнитурките ако са клингеритени ги намажи леко с безцветен или бял силикон -завичаш 2 мм нипелите на едната полувина и притискаш до другата полувина -като въртиш по малко отдвете страни равномерно до зацепване по сле стягаш.Стягай яко докато усетиш че ключа се угъва .  Утре като ида на село ще правя ключа че там са инструментите
 Утре като ида на село ще правя ключа че там са инструментите  
 -нали се сети слагаш гарнитурката посредата на нипела , завиваш нипела 1-2 мм колкото да не пада и притискаш към другата резба на другите глидери и въртиш леко с ключа и гледаш да влизат еднакво двете резби лявата и дясната -нали нипела е с 2 резби .За да не се чудиш до къде си мушнал ключа -мери разтоянието отвън и после вкарвай -че аз веднъж разглобих дето не трябва
 -нали се сети слагаш гарнитурката посредата на нипела , завиваш нипела 1-2 мм колкото да не пада и притискаш към другата резба на другите глидери и въртиш леко с ключа и гледаш да влизат еднакво двете резби лявата и дясната -нали нипела е с 2 резби .За да не се чудиш до къде си мушнал ключа -мери разтоянието отвън и после вкарвай -че аз веднъж разглобих дето не трябва