В магазините се продават готови стрелкови измервателни уреди за честота.

lov написа: Имам подробна схема на целия двигател и как се правят регулировките на Български но по рано от две седмици не мога да ти ги пратя.Много ще съм благодарен ако можеш да ми ги изпратиш, няма значение че след 2 седмици.Ако ти трябва адрес ще ти го пратя на лс.Така на карбуратора отгоре е само едно болтче с пружина.На рейката в единия край има болт с дупка на който е закачена пружината ,болта минава през една пластина и отдругия край има гайка с която като се навива или отвива обтяга или отпуска пружината.Другият край на пружината е закачен на рейката която има 4 каналчета 2 по дълбоки и 2 по плитки в края.Друго преди седмица го разглобявах да му сменям една гарнитура , защото хвърляше масло но всичко съм събрал както си беше(освен под тази рейка като съм го сглобявал да съм завъртял или не съм паснал нещо)Преди да му сменя тази гарнитура работеше като часовник ,но където го оставех чертаеше картата на Америка с масло.Зад капака на контактите има едно цилиндрично бяло нещо(кондензатор ли е ,съпротивление ли незнам да не би то нещо да е изгоряло)Или възможно ли е това да е от бубината.Един перфоратор изгорих като го вкючих в генератора.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: