Радвам се, че се харесва.. В крайна сметка, като я започнах основният стимул бяха по-малкото разходи и желанието да си я направя сам...не бях давал големи надежди, че ще се получи добре, а напротив - бях понаплашен малко от разни кривини по стените и от там какви ли не фуги и т.н.
 Радвам се, че се харесва.. В крайна сметка, като я започнах основният стимул бяха по-малкото разходи и желанието да си я направя сам...не бях давал големи надежди, че ще се получи добре, а напротив - бях понаплашен малко от разни кривини по стените и от там какви ли не фуги и т.н.  Но в крайна сметка се поскалъпиха нещата и няма много видими кусури
 Но в крайна сметка се поскалъпиха нещата и няма много видими кусури  
 Сега остават на преден план една етажерка с рафтове за книги и няколко шкафа по другите стаи, но тях като гледам по-нататък ще ги правя

Искаш да кажеш че краката изпълняват превантивна функция ако случайно захващането за стената вземе да изпуска
 Искаш да кажеш че краката изпълняват превантивна функция ако случайно захващането за стената вземе да изпуска   А иначе СКШ е съкращение за Стоящ Кухненски Шкаф каквито трябва да са твоите но те сега са ВКШ -Висящ....К..Ш... като горния ред
 А иначе СКШ е съкращение за Стоящ Кухненски Шкаф каквито трябва да са твоите но те сега са ВКШ -Висящ....К..Ш... като горния ред   И вместо тази ъглова стяга ако беше си намерил едни такива
 И вместо тази ъглова стяга ако беше си намерил едни такива