Сега остават на преден план една етажерка с рафтове за книги и няколко шкафа по другите стаи, но тях като гледам по-нататък ще ги правя

rgadzhev написа:Супер е станала кoлега. Интересува ме какъв oбкoв си изпoлзвал и плoта какъв е и цена, че и на мен ми предстoи същoтo упражнение, oще един път бравo!Пантите са на Häfele, Metallamat са тези с отваряне на 175' за високият шкаф и тези за челният фриз, а останалите са Metalla D с вградено плавно прибиране. Не съм вземал от най-скъпите...тези ми харесаха, а и цената им беше приемлива. Вероятно за някой от следващи идеи бих пробвал с Blum или Hettich. Плавното затваряне на Blum ми допадна доста по-добре спрямо това, което използвах за тази кухня. В Ikea кухните са с панти и водачи на Blum, та може да добиеш представа от там. На Häfele вносителят е Продиз, магазина/шоу-румът се намира на бул. Черни връх 148. Повечето от пантите, които взех бяха със захващане с клипс и е доста по-удобно, но пък имат май малко по-малко диапазон за настройка. Водачите за чекмеджетата са телескопични, взех ги на място от Роси, че нямах пари за разните tandembox-ове и т.н.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: