kuger написа:Когато си редя бидона слагам една PVC тръба, надупкана. Така си имам "дренажен кладенец". Имам нова помпа, имам и таймер, ама акъл нямам, май.И моетоНищо, догодина, живот и здраве, то зелето е почти готово.

kuger написа:Когато си редя бидона слагам една PVC тръба, надупкана. Така си имам "дренажен кладенец". Имам нова помпа, имам и таймер, ама акъл нямам, май.И моетоНищо, догодина, живот и здраве, то зелето е почти готово.
stiv1961 написа:Когато чорбата ми хареса на вкус, цвят и бистротаСлед като сложиш консерванта и ечемика, чорбата става ли да се консумира след това.Ечемика го сипвам отгоре без тензух, той покълва и образува „капак", който предпазва от разлагане образувалата се в саламурата млечна киселина. Когато вадя зелка избутвам с ръка ечемика и после той сам си се разнася по повърхността.
ESPACE написа:И моето стана, голяма благодарност за идеята с помпата. От Лидл си взех една за дрелка и повече нямах грижи с претакането.Това с помпата се е добра идея, но друго си е да се забакнеш на някъде, кофата да пелее, да наводниш и после жената да ти
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: