Мдам ясно и аз си мислех че има няква врътка
ами ще оставя релето засега пък да мига когато иска 

fox_vt написа:Това е модификация на третия стопаварийния режим и мигачите са жълти ако не се сещаш и се ползват през деня , затова мигат. Ако говорим за "сирените" мигането е вторичен ефект как да се сигнализира със ярка светлина. Това ако не се въртеше а светеше само в тебе нямаше да можеш да видиш нищо. Да мигащия стоп в такива лоши условия е плюс , ама колко често ти се налага да караш в такива и кой в такива условия блее настрани. Както казах ако се е заблеял ако ще и да танцува светлината пак нема да те спасиосновните си работят по закон на третия яко искам може и бягащ надпис" спазвай дистанция " да сложа не вярвам да е проблем.Отделно че това е готово устройство за тази цел.И на последно мигаща светлина се забелязва по лесно не случайно мигачите мигат и светофарите като са в авариен режим също,за колите със буркани да не говоря
Целта е да се привлече вниманието на блейката зад тебе като се действа на периферното му зрение ако гледа настрани което възприема мигането по лесно.Но стига факти-смъкнах го на масата работи идеално да му се не види,а замисъла да ползвам само транзистора няма да стане щото релето работи със НЗ контакта си.
Едит- Стопове на това клипче забележете на 30 секунда от видеото как доста по добре се забелязват стоповете от на другите коли.Макар че не трябва да работят така наистина е дразнещо.
Пулсиращ стоп а тук в червения форум съм пуснал снимки и клипове на светло и тъмно как е при мен.На това по незаконно евала му кажи
fox_vt написа:Това е модификация на третия стопосновните си работят по закон на третия яко искам може и бягащ надпис" спазвай дистанция " да сложа не вярвам да е проблем.Отделно че това е готово устройство за тази цел.И на последно мигаща светлина се забелязва по лесно не случайно мигачите мигат и светофарите като са в авариен режим също,за колите със буркани да не говоря
Целта е да се привлече вниманието на блейката зад тебе като се действа на периферното му зрение ако гледа настрани което възприема мигането по лесно.Но стига факти-смъкнах го на масата работи идеално да му се не види,а замисъла да ползвам само транзистора няма да стане щото релето работи със НЗ контакта си.
Едит- Стопове на това клипче забележете на 30 секунда от видеото как доста по добре се забелязват стоповете от на другите коли.Макар че не трябва да работят така наистина е дразнещо.
Пулсиращ стоп а тук в червения форум съм пуснал снимки и клипове на светло и тъмно как е при мен.На това по незаконно евала му кажи
todortv написа:Въпроса е с техническа насоченост, в правилния раздел и го приеми като мигаща светлина за .....нещо си.определено ДА... това вече е синя светлина бая по малко дразнеща е стари нерегулирани фарове на лада. Но най смешни са ми тия със 25000К с лилавото като дискотека
Относно закона питащия си отговаря.
Що, по-малко ли дразнят масово монтирани ксенонови лампи на 6400К, на фарове без лупи...
Чл. 146. (1) (Предишен текст на чл. 146, доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от
26.04.2002 г., доп. - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Изменение в
конструкцията на регистрираните пътни превозни средства се извършва при условия и
по ред, определен с наредба от министъра на транспорта.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: