Мдам ясно и аз си мислех че има няква врътка
ами ще оставя релето засега пък да мига когато иска 
fox_vt написа:Това е модификация на третия стопаварийния режим и мигачите са жълти ако не се сещаш и се ползват през деня , затова мигат. Ако говорим за "сирените" мигането е вторичен ефект как да се сигнализира със ярка светлина. Това ако не се въртеше а светеше само в тебе нямаше да можеш да видиш нищо. Да мигащия стоп в такива лоши условия е плюс , ама колко често ти се налага да караш в такива и кой в такива условия блее настрани. Както казах ако се е заблеял ако ще и да танцува светлината пак нема да те спасиосновните си работят по закон на третия яко искам може и бягащ надпис" спазвай дистанция " да сложа не вярвам да е проблем.Отделно че това е готово устройство за тази цел.И на последно мигаща светлина се забелязва по лесно не случайно мигачите мигат и светофарите като са в авариен режим също,за колите със буркани да не говоря
Целта е да се привлече вниманието на блейката зад тебе като се действа на периферното му зрение ако гледа настрани което възприема мигането по лесно.Но стига факти-смъкнах го на масата работи идеално да му се не види,а замисъла да ползвам само транзистора няма да стане щото релето работи със НЗ контакта си.
Едит- Стопове на това клипче забележете на 30 секунда от видеото как доста по добре се забелязват стоповете от на другите коли.Макар че не трябва да работят така наистина е дразнещо.
Пулсиращ стоп а тук в червения форум съм пуснал снимки и клипове на светло и тъмно как е при мен.На това по незаконно евала му кажи