Мдам ясно и аз си мислех че има няква врътка   ами ще оставя релето засега пък да мига когато иска
 ами ще оставя релето засега пък да мига когато иска  

Един път ме удряха странично от лява пресечка
 Един път ме удряха странично от лява пресечка   със две спрели да чакат коли и оня ми вика ама ти беше ли пуснал фаровете
 със две спрели да чакат коли и оня ми вика ама ти беше ли пуснал фаровете   Е сериозно мислих да слагам табела с бягащ надпис " пази дистанция" ама много скъпи.После мислих и теглич да си сложа макар да нямам ремарке,даже една дебела тръба във бронята колкото и смешно да звучи.Та не мигащ стоп а базука ще сложа отзад за олигофрените на пътя
 Е сериозно мислих да слагам табела с бягащ надпис " пази дистанция" ама много скъпи.После мислих и теглич да си сложа макар да нямам ремарке,даже една дебела тръба във бронята колкото и смешно да звучи.Та не мигащ стоп а базука ще сложа отзад за олигофрените на пътя   И да ако на някой му пречи ляв мигач и да го няма отзад по добре от каране броня до броня със адски надценени спирачни и рефлексни възможности.
 И да ако на някой му пречи ляв мигач и да го няма отзад по добре от каране броня до броня със адски надценени спирачни и рефлексни възможности.

Дали ше свети постоянно дали ще мига дали ще пее песен на лили иванова и дали ще го няма изобщо НЕ Е ПРОБЛЕМ за закона и точка по тоя въпрос
 Дали ше свети постоянно дали ще мига дали ще пее песен на лили иванова и дали ще го няма изобщо НЕ Е ПРОБЛЕМ за закона и точка по тоя въпрос