drastar написа:Ти ми дай цената на тоя комплект http://www.clabots.be/Catalogue/tabid/4 ... ityTextBoxjekasus написа:Пробиват се, не се дълбаятааааааа не е вярнос чук и секач не можеш да пробиваш
точно, баш дълбане си е
![]()

drastar написа:Ти ми дай цената на тоя комплект http://www.clabots.be/Catalogue/tabid/4 ... ityTextBoxjekasus написа:Пробиват се, не се дълбаятааааааа не е вярнос чук и секач не можеш да пробиваш
точно, баш дълбане си е
![]()
jekasus написа:Пробиват се, не се дълбаятТи май само се заяждаш, да пробиеш нещо каквото и да е значи да излезеш от другата страна, сещаш ли се? май произлиза от пробив. А сега де, нищо че техниката с която го правиш колкото и професионална да е се казва пробивна.
drastar написа: всичко съм написал са,че ти четеш по диагоналDrastar, сега погледах сериозно на цените ти и искам да те питам - тези 0,72EUR/m 3х2,5мм2 в гофре наистина ли струват толкова с ДДС или еквивалента му в Белгия?
thinkpad написа:да това е реална цена. На снимките от предните страници също са с цени директно от магазина, но са без ДДС, аз имам фирма и на всеки 3 месеца си тегля ДДС-тоdrastar написа: всичко съм написал са,че ти четеш по диагоналDrastar, сега погледах сериозно на цените ти и искам да те питам - тези 0,72EUR/m 3х2,5мм2 в гофре наистина ли струват толкова с ДДС или еквивалента му в Белгия?
Да, ако искаш нещата да бъдат точно там където ги искаш до сантиметър, ще дадеш план в 3D, а аз ще хвана ролетката, за да измеря точно къде да поставя всяко едно нещо. Иначе е малко свободни съчинения.
п.п За да ти кажа точните цени в момента, трябва да се разкарам до магазина на производителя на кабели, от когото купувам. На фирменият сайт няма цени и е логично.
Кики написа:Тани, Смисъла на въпроса ми както и цялостното ми мнение по темата е че от всички идеи предложени от теб и другите колеги кои добри кои не толкова не могат да бъдат универсално приложими навсякъде, виждам че и ти го признаваш. Има места където е по-лесно с мостов кабел, други с тръби и ПВА, други само със СВТ.ако е разрешено си режем панелут без проблем. Със ъглошлайф, диамантен диск(200 еврака) специален предпазител 120€ на който се монтира прахосмукачка, и се получава това. Е примерът не на бетон, но ефекта е същият
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: