• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jekasus - майстор
drastar написа:
jekasus написа:
Пробиват се, не се дълбаят :-D
ааааааа не е вярно [-X с чук и секач не можеш да пробиваш :weedman: точно, баш дълбане си е
:partyman: :partyman:
Ти ми дай цената на тоя комплект http://www.clabots.be/Catalogue/tabid/4 ... ityTextBox :-D , че за плочки е перфектен :-D
drastar - специалист
:partyman:
Последна промяна от drastar на вт сеп 17, 2013 8:47 pm, променено общо 1 път.
Кики - специалист
jekasus написа:
Пробиват се, не се дълбаят :-D
Ти май само се заяждаш, да пробиеш нещо каквото и да е значи да излезеш от другата страна, сещаш ли се? май произлиза от пробив. А сега де, нищо че техниката с която го правиш колкото и професионална да е се казва пробивна.
Последна промяна от Кики на вт сеп 17, 2013 9:43 pm, променено общо 2 пъти.
drastar - специалист
:partyman:
Последна промяна от drastar на вт сеп 17, 2013 8:46 pm, променено общо 1 път.
Кики - специалист
Цитирам друг човек
Тани - модератор
Кики, признавам си без бой, че в панелен апартамент не бих предложил метода и не съм го правил, но от друга страна до сега не съм попадал на измазана с вар панелка с мостов кабел под мазилката. Отворите в бетон ги правя с къртача, че с короната е мъка. Нека и аз обаче попитам - какъв беше смисъла на въпроса? Ако не е една дълбока , ще трябва да са две плитки и по-дълги канали. При всички случаи в бетон си е мъка.
Пп писах отговора преди час и докато го пусна има доста други отговори. Ще ги чета по-късно.
thinkpad - майстор
drastar написа:
всичко съм написал са,че ти четеш по диагонал
Drastar, сега погледах сериозно на цените ти и искам да те питам - тези 0,72EUR/m 3х2,5мм2 в гофре наистина ли струват толкова с ДДС или еквивалента му в Белгия?
Да, ако искаш нещата да бъдат точно там където ги искаш до сантиметър, ще дадеш план в 3D, а аз ще хвана ролетката, за да измеря точно къде да поставя всяко едно нещо. Иначе е малко свободни съчинения.
п.п За да ти кажа точните цени в момента, трябва да се разкарам до магазина на производителя на кабели, от когото купувам. На фирменият сайт няма цени и е логично.
Последна промяна от thinkpad на вт сеп 17, 2013 9:11 pm, променено общо 1 път.
Кики - специалист
Тани, Смисъла на въпроса ми както и цялостното ми мнение по темата е че от всички идеи предложени от теб и другите колеги кои добри кои не толкова не могат да бъдат универсално приложими навсякъде, виждам че и ти го признаваш. Има места където е по-лесно с мостов кабел, други с тръби и ПВА, други само със СВТ и т.н.. Ако не си виждал панелка с мазилка мога да те поканя на гости (малко си далеч ама за делото) ще те заведа в колкото поискаш, на всички от така нареченото старо строителство коридорите са измазани и осветителната инсталация е с мостов проводник и в кутии "прогрес", контактите предполагам знаеш! панелни с връзки в тях и кабел под замазка. Колко такива съм отказвал за ремонт особено като искат собствениците новата инсталация в тръби, чули хората че било най-добре.
drastar - специалист
thinkpad написа:
drastar написа:
всичко съм написал са,че ти четеш по диагонал
Drastar, сега погледах сериозно на цените ти и искам да те питам - тези 0,72EUR/m 3х2,5мм2 в гофре наистина ли струват толкова с ДДС или еквивалента му в Белгия?
Да, ако искаш нещата да бъдат точно там където ги искаш до сантиметър, ще дадеш план в 3D, а аз ще хвана ролетката, за да измеря точно къде да поставя всяко едно нещо. Иначе е малко свободни съчинения.
п.п За да ти кажа точните цени в момента, трябва да се разкарам до магазина на производителя на кабели, от когото купувам. На фирменият сайт няма цени и е логично.
да това е реална цена. На снимките от предните страници също са с цени директно от магазина, но са без ДДС, аз имам фирма и на всеки 3 месеца си тегля ДДС-то
Кики написа:
Тани, Смисъла на въпроса ми както и цялостното ми мнение по темата е че от всички идеи предложени от теб и другите колеги кои добри кои не толкова не могат да бъдат универсално приложими навсякъде, виждам че и ти го признаваш. Има места където е по-лесно с мостов кабел, други с тръби и ПВА, други само със СВТ.
ако е разрешено си режем панелут без проблем. Със ъглошлайф, диамантен диск(200 еврака) специален предпазител 120€ на който се монтира прахосмукачка, и се получава това. Е примерът не на бетон, но ефекта е същият :weedman: Това изрязване и къртене отнема 20 минути в тухла и около 40 в бетон

Прикачен файл

Capture1.JPG
Capture1.JPG (81.25 KиБ) Видяна 1996 пъти

Прикачен файл

Capture.JPG
Capture.JPG (57.01 KиБ) Видяна 1996 пъти
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19