Колеги, двама-трима сте категорично против Филипс(нямам нищо от тази марка вкъщи), с няколко думи обяснете какви са ви съображенията 
От мобилни телефони до цифрови камери
DMN
- майстор
82 мнения в "Кои телевизор да избера-сьвети"
velsi
- Почетен майстор
DMN написа:Колеги, двама-трима сте категорично против Филипс(нямам нищо от тази марка вкъщи), с няколко думи обяснете какви са ви съображениятаДоколкото знам марката е продадена на някакви китайци и най-малкото се предполага, че вече няма да са същите като едно време.
velas
- специалист
ferrari4456 написа:Защо Sony да е нисък клас?Никъде не съм казал, че Сони са нисък клас, а че ниския клас на Сони не си струва парите. Бих предпочел едно Нео пред ниския клас Сони. Работил съм доста с професионална техника на Сони и...нищо общо няма...
А за Филипс...развиваха се и бяха еталон за качество, докато бяха първи (и най-добри) в производството на кинескопи...после китайците ги спасиха от фалит и...нищо общо няма...
vrangelov
- специалист
kozl написа:vrangelov написа:При покупката на телевизор аз бих гледал и къде е направена сглобката. Напоследък с навлизането на все по-тънките телевизори не е зле да се обръща внимание и на мощността на високоговорителите.hidrazin написа: Дрън, дрън, дрън...Ми то като не знаеш какво да гледаш и нищо друго не остава освен да прочетеш "мейд ин". Каква ли е па тая сглобка и как ли влияе сглобката от това къде е направена на качеството на телевизора![]()
И накрая като не знаете де да гледате У телевизора - избирайте такъв с по-мощни говорители, че като не ви достига образ да компенсирата липсата с шум
Та той колегата затова е пуснал темата. Ако знаете какво се гледа, споделете!
Сглобката влияе на качеството. Сега да не започнете да ме убеждавате, че всичко се сглобява в Китай.
Тъй като на мен не ми вярвате, нека sstefanov, ако не му представлява трудност, като специалист да обясни, има ли нужда да се гледа каква е мощността на говорителите и каква роля играе кутията, в която са монтирани!
Нямам идея какво може да значи, че не ни достигал образ.
hidrazin
- майстор
- На линия
Не се произвеждат само в Китай. И в Турция се произвеждат. А колегата kozl много правилно написа за говорителите и недостига на образ.
И много добре го е написал. С малко въображение и обща култура се разбира, какво е искал да каже.
Относно PHILIPS. Размина им се продажбата на потребителската електроника. Щяха да ги купуват Funai ама миналия месец развалиха далаверата, поради неизпълнение на договора. Правят много хубави неща, но LCD телевизорите не са от тях. Виж, кинескопите им бяха добри.

Относно PHILIPS. Размина им се продажбата на потребителската електроника. Щяха да ги купуват Funai ама миналия месец развалиха далаверата, поради неизпълнение на договора. Правят много хубави неща, но LCD телевизорите не са от тях. Виж, кинескопите им бяха добри.
Тема "Кои телевизор да избера-сьвети" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература