Колеги, двама-трима сте категорично против Филипс(нямам нищо от тази марка вкъщи), с няколко думи обяснете какви са ви съображенията 

DMN написа:Колеги, двама-трима сте категорично против Филипс(нямам нищо от тази марка вкъщи), с няколко думи обяснете какви са ви съображениятаДоколкото знам марката е продадена на някакви китайци и най-малкото се предполага, че вече няма да са същите като едно време.
ferrari4456 написа:Защо Sony да е нисък клас?Никъде не съм казал, че Сони са нисък клас, а че ниския клас на Сони не си струва парите. Бих предпочел едно Нео пред ниския клас Сони. Работил съм доста с професионална техника на Сони и...нищо общо няма...
kozl написа:vrangelov написа:При покупката на телевизор аз бих гледал и къде е направена сглобката. Напоследък с навлизането на все по-тънките телевизори не е зле да се обръща внимание и на мощността на високоговорителите.hidrazin написа: Дрън, дрън, дрън...Ми то като не знаеш какво да гледаш и нищо друго не остава освен да прочетеш "мейд ин". Каква ли е па тая сглобка и как ли влияе сглобката от това къде е направена на качеството на телевизора![]()
И накрая като не знаете де да гледате У телевизора - избирайте такъв с по-мощни говорители, че като не ви достига образ да компенсирата липсата с шум
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: