Браво, аз моите ги пердаша всеки ден с едно стъклено шише от бира
и после пак на простира 


stiv1961 написа:А бе не е ли малко рано по време на пости да показвате такива изкушенияАми който си има прасенце ще чака. Аз чакам прасето да наддаде още малко килограми
, чаааак след около 25 деня че му видим рибиците
Стефко, за телешкото кайзеровано не ползваш ли и подправката ,,чимен"?
bulhomes2 написа:Много благодаря за подробната рецепта. И аз го правя с чимен, чесън, вино, пипери и каквото друго ми хареса. Но всичко слагах на "мирис" и нямах повтаряемост. Но пък 2 пъти ми се бяха получили великолепни. Мисля, че бях слагал мартини или кампари тогава... Тая зима ще е по твоята.Ето ти пълната рецепта:
fox_vt написа:Stefan_62![]()
![]()
Браво това се казва примерна тераса
Как да не му отиде на гости човек
Аз ако се задържи студа ще почвам другата седмица.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: