Ето го и резултата от свинското дядо на 26- та страница в края на пръта. За разлика от jinio аз успях да снимам цели два пъти
. Ех винце, винце, кое от двете ще свърши по- бързо
виното или мезето





bulhomes2 написа:Моето мнение е, че рецептата може да се получи и с половината от предвидените подправки.Добре се получило, но явно както казваш ще трябва да са пробва на 50% от подправките за килограм месо, но според мен само от сухите подправки /може би червеният пипер и чубрицата/. Вижда ми се малко гъстичък материяла за мазане.
bulhomes2 написа:Той ако не беше гъстичък нямаше и половината да иде...Шъ намаляме количеството мазило
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: