achmonek написа:Ачо, тъй като и аз случайно бях там и аз снимах и ти сам пишеш какво още предстои, та затова смятам че и ти си дистрибутор и почти всичко което се разбра от дистрибуторите го научи и ще отговориш адекватно на всички въпроси на съфорумниците тъйкато се очаква същите въпроси да са получили отговор от производителя които бяха поставени на семинара и съм сигурен, че нито ще преувеличиш нито ще преиначиш нещата - напротив ти ще си по-обективен с оглед на това, че малко беше Тома Неверни по отношение на продукта но виждаш ефекта. Така, че не се сърди но Всеки си носи Кръста и съвсем спокойно можеш да обясниш за какво иде Реч
 . Поздрави!
 . Поздрави!

Когато стане готова инструкцията за употреба и настройване ще бъде много хубаво някой да ми прати линк да си я изтегля. Засега съм се спрял на друга камина, но за нея има информация, а за тази още не. Без да ги сравня не мога да реша коя от двете да взема.
  Когато стане готова инструкцията за употреба и настройване ще бъде много хубаво някой да ми прати линк да си я изтегля. Засега съм се спрял на друга камина, но за нея има информация, а за тази още не. Без да ги сравня не мога да реша коя от двете да взема.
.gif)

. Присъединителните размери ще са 1" или 3/4", димотводът ф80 (стандартно). И да се върна пак на топлообменника - той е двуходов, като вторият ход е надолу и е с димогарни тръби. Засега няма механично почистване, но ръчно почистването е много лесно, не се изисква никакво сложно разглобяване, както при други модели - просто се развиват 2 гайки, маха се един люк отгоре (подобно на котела), почистват се димогарните тръби, а това което падне се изсмуква  през 2 кръгли отвора отпред на цокъла. Почистването става без дори да се свалят декоративните капаци на камината! Уверенията са, че до 2-3 месеца ще е готово всичко и лично аз съм склонен да вярвам, тъй като основният път е изминат.
 . Присъединителните размери ще са 1" или 3/4", димотводът ф80 (стандартно). И да се върна пак на топлообменника - той е двуходов, като вторият ход е надолу и е с димогарни тръби. Засега няма механично почистване, но ръчно почистването е много лесно, не се изисква никакво сложно разглобяване, както при други модели - просто се развиват 2 гайки, маха се един люк отгоре (подобно на котела), почистват се димогарните тръби, а това което падне се изсмуква  през 2 кръгли отвора отпред на цокъла. Почистването става без дори да се свалят декоративните капаци на камината! Уверенията са, че до 2-3 месеца ще е готово всичко и лично аз съм склонен да вярвам, тъй като основният път е изминат. Я
  Я