Nadya PP написа:Здравейте,Наде тука се обсъждат производителите на пелети не се продават пелети.
Пирин Пеллет ЕООД- гр. Разлог, произвеждат 3 вида пелети:
Поздрави,
Надя

Nadya PP написа:Здравейте,Наде тука се обсъждат производителите на пелети не се продават пелети.
Пирин Пеллет ЕООД- гр. Разлог, произвеждат 3 вида пелети:
Поздрави,
Надя
yasoo написа:....Миналата зима изгорях близо три тона от тях и освен кафява финна пепел не видях да прави вътре. За катрани и буци изобщо не говорим.
Пелетисимо 2 тона - не знам какви са, но от тях целия ми бункер беше в смола а от котела така и не успях да изчистя катрана.
....
an1id написа:Еми не може да е било само от настройките... самите пелети си пускаха смола... както казах самия бункер стана целия в смола а той няма нищо общо с настройките на котела. Но нали знаеш... всяка "партида" може да е различна и просто да съм попаднал на такаваyasoo написа:....Миналата зима изгорях близо три тона от тях и освен кафява финна пепел не видях да прави вътре. За катрани и буци изобщо не говорим.
Пелетисимо 2 тона - не знам какви са, но от тях целия ми бункер беше в смола а от котела така и не успях да изчистя катрана.
....
Може би настройките на горелката ти са неподходящи за такова горене ...
an1id написа:Еми не може да е било само от настройките... самите пелети си пускаха смола... както казах самия бункер стана целия в смола а той няма нищо общо с настройките на котела. Но нали знаеш... всяка "партида" може да е различна и просто да съм попаднал на такаваАко самия бункер е станал целия в смола, то тогава пелетите ще да са били някаква супер мизерна партида. До момента съм виждал какво ли не, и какви ли не пелети, ама да пускат смола това вече не съм го виждал. Аз на твое място никога повече не бих взел от тях.
yasoo написа: Та дилемата е голяма... какви пелети да взема тази година?Трон Дунавци или Скравена,но все пак зависи какво точно търсиш и в какво ще ги гориш-има и украински(80/20 бук и смърч) от Топливо на 400лв има и клас B някакви на 310лв,от които много пищят,
yasoo написа:Та дилемата е голяма... какви пелети да взема тази година?препоръчвам с двете ръце - от миналата зима ползвани, много добра калоричност, много малко пепел, чист котел - кеф на квадрат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: