Да си наряд по 24 часа ,днес в 8,00 ми звънна телефона,за фитнес смених една запалка
добре че състоянието бе само три преки ,в София май са километри.
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo
- майстор
15662 мнения в "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB"
filmatoplo
- майстор
Въпросната физзарядка беше на една 30 ка ,монтажирана на Атмос комби 40 ,за цяло лято топлене на вода 1000 литра изгорил 100 чувала пелети ,тока му от 1000 на месец вече бил 200 за крушки и климатици.а бе я кажете някоя хубава марка бира да пия една стига съм писал . 
Kondor1
- специалист
kalin72 написа:Замислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около СофияВажно е да не даваш личния си номер на клиенти, а да предвидиш служебен такъв. Иначе се абонираш за постоянни обаждания за години напред, дори да си спрял да се занимаваш.![]()
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад
nandrolon
- специалист
kalin72 написа:filmatoplo написа:Много интересно - мераклиите за Грейко са около Софето ,обаче тези които трябва да информират мераклиите се тишатЗамислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около София.
![]()
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад
Дистрибуторите около София освен да отказват клиентите друго не правят!
kalin72
- майстор
За това е хубаво да има повече знаещи,честни и отзивчиви, отдадени на заниманието си хора
Не че разбирам много от топлотехника, но пък имам желание да помагам на хората, като правя това, което правя, качествено. Та, мисля си, това са нужните неща, за да работиш с хора.
Вероятно са нужни по-голям брой дистрибутори-монтажници около София, предвид по-големия брой хора, живеещи в този район.
Вероятно са нужни по-голям брой дистрибутори-монтажници около София, предвид по-големия брой хора, живеещи в този район.
димитар кисиов
- специалист
kalin72 написа:За това е хубаво да има повече знаещи,честни и отзивчиви, отдадени на заниманието си хораИма вариянт за закупуване на къщи в провинцията няма да се наложи чакане като в СофияНе че разбирам много от топлотехника, но пък имам желание да помагам на хората, като правя това, което правя, качествено. Та, мисля си, това са нужните неща, за да работиш с хора.
alex_serviz
- специалист
alex_serviz написа:При Дакон 16 kW ( който няма водна риза между бункера за въглища и първия ход, а изградена преграда с огнеупорни тухлички ) - махате ли тази преграда от тухлички? Някой тествал ли е с и без преграда от тулички? Въпроса е аналогичен и към други маломощни котли, които нямат водна риза там, а тухлички.До сега - "Глас в пустиня"!
Никой ли не е пробвал да махне тази преграда? Според мен по този начин с ризата на бункера би трябвало да се увеличи площта, усвояваща топлината.
Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература