Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Да си наряд по 24 часа ,днес в 8,00 ми звънна телефона,за фитнес смених една запалка :) добре че състоянието бе само три преки ,в София май са километри.
n.ganev - майстор
Ама кога щипа чехкините нИ рИва :yawinkle:
filmatoplo - майстор
Въпросната физзарядка беше на една 30 ка ,монтажирана на Атмос комби 40 ,за цяло лято топлене на вода 1000 литра изгорил 100 чувала пелети ,тока му от 1000 на месец вече бил 200 за крушки и климатици.а бе я кажете някоя хубава марка бира да пия една стига съм писал . :drinkers:
Kondor1 - специалист
kalin72 написа:
Замислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около София :mrgreen:
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад :lol:
Важно е да не даваш личния си номер на клиенти, а да предвидиш служебен такъв. Иначе се абонираш за постоянни обаждания за години напред, дори да си спрял да се занимаваш.
kalin72 - майстор
а бе я кажете някоя хубава марка бира да пия една
В БГто, а и не само там, почти вече няма качествена и истинаска бира...поне не магазинска. Инак Загорка Ретро не е лоша, и една друга, ама я няма в БГто...Hacker pschorr weisse

Изображение
nandrolon - специалист
kalin72 написа:
filmatoplo написа:
Много интересно - мераклиите за Грейко са около Софето ,обаче тези които трябва да информират мераклиите се тишат :wink: .
Замислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около София :mrgreen:
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад :lol:

Дистрибуторите около София освен да отказват клиентите друго не правят!
kalin72 - майстор
За това е хубаво да има повече знаещи,честни и отзивчиви, отдадени на заниманието си хора :) Не че разбирам много от топлотехника, но пък имам желание да помагам на хората, като правя това, което правя, качествено. Та, мисля си, това са нужните неща, за да работиш с хора.
Вероятно са нужни по-голям брой дистрибутори-монтажници около София, предвид по-големия брой хора, живеещи в този район.
димитар кисиов - специалист
kalin72 написа:
За това е хубаво да има повече знаещи,честни и отзивчиви, отдадени на заниманието си хора :) Не че разбирам много от топлотехника, но пък имам желание да помагам на хората, като правя това, което правя, качествено. Та, мисля си, това са нужните неща, за да работиш с хора.
Вероятно са нужни по-голям брой дистрибутори-монтажници около София, предвид по-големия брой хора, живеещи в този район.
Има вариянт за закупуване на къщи в провинцията няма да се наложи чакане като в София
alex_serviz - специалист
alex_serviz написа:
При Дакон 16 kW ( който няма водна риза между бункера за въглища и първия ход, а изградена преграда с огнеупорни тухлички ) - махате ли тази преграда от тухлички? Някой тествал ли е с и без преграда от тулички? Въпроса е аналогичен и към други маломощни котли, които нямат водна риза там, а тухлички.
До сега - "Глас в пустиня"!
Никой ли не е пробвал да махне тази преграда? Според мен по този начин с ризата на бункера би трябвало да се увеличи площта, усвояваща топлината.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: