Да си наряд по 24 часа ,днес в 8,00 ми звънна телефона,за фитнес смених една запалка
добре че състоянието бе само три преки ,в София май са километри.

kalin72 написа:Замислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около СофияВажно е да не даваш личния си номер на клиенти, а да предвидиш служебен такъв. Иначе се абонираш за постоянни обаждания за години напред, дори да си спрял да се занимаваш.![]()
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад
kalin72 написа:filmatoplo написа:Много интересно - мераклиите за Грейко са около Софето ,обаче тези които трябва да информират мераклиите се тишатЗамислям се дали да не стана един дистрибутор и монтажник на Грейко около София.
![]()
Какво се иска, освен желание и ръцете ти да не са завряни отзад
kalin72 написа:За това е хубаво да има повече знаещи,честни и отзивчиви, отдадени на заниманието си хораИма вариянт за закупуване на къщи в провинцията няма да се наложи чакане като в СофияНе че разбирам много от топлотехника, но пък имам желание да помагам на хората, като правя това, което правя, качествено. Та, мисля си, това са нужните неща, за да работиш с хора.
Вероятно са нужни по-голям брой дистрибутори-монтажници около София, предвид по-големия брой хора, живеещи в този район.
alex_serviz написа:При Дакон 16 kW ( който няма водна риза между бункера за въглища и първия ход, а изградена преграда с огнеупорни тухлички ) - махате ли тази преграда от тухлички? Някой тествал ли е с и без преграда от тулички? Въпроса е аналогичен и към други маломощни котли, които нямат водна риза там, а тухлички.До сега - "Глас в пустиня"!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: