Да де ама спирачки натискаш по 100 -200 пъти на ден а паркираш 1 или 2 пъти. 

иначе читавите парктроници се свързват към датчика за скоростта и предните работят само при движение със скорост под 15-20 КМНяма такова нещо. Читавите парктроници отчитат препятствие отпред или зад колата и при покой,т.е при скорост НУЛА. Стига да не са изключени от ключа на таблото и препятствието да е в обхвата на датчиците.
fikata написа:и ако на всеки светофар ми пищи на третия светофар ще съм го изхвърлил през прозореца !!иначе читавите парктроници се свързват към датчика за скоростта и предните работят само при движение със скорост под 15-20 КМНяма такова нещо. Читавите парктроници отчитат препятствие отпред или зад колата и при покой,т.е при скорост НУЛА. Стига да не са изключени от ключа на таблото и препятствието да е в обхвата на датчиците.
и ако на всеки светофар ми пищи на третия светофар ще съм го изхвърлил през прозореца !!![]()
kozl написа:Ako фабричния парктроник на пасата е читав ...На Мондеото също е така, с разликите, че за предните датчици звука се чува от централната конзола, за задните отзад, а с приближаване към препятствието интервала между писуканията намалява докато не стане постоянно при по-малко от 30 санта.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: