Свиква се и аз преди да се оженя на 20-22 ми беше супер сега си седя кротко на 26-28гр в дневната без да се потя   
   /Млад съм от скоро се жених

.gif)
 към 10,00 тази сутрин я огасих и до сега не съм я пускал ще видя колко гр е ,точно показва 23 и натиснах копчето че слънцето не помага скри се ,тази нощ ще падне до нула предполагам.
 към 10,00 тази сутрин я огасих и до сега не съм я пускал ще видя колко гр е ,точно показва 23 и натиснах копчето че слънцето не помага скри се ,тази нощ ще падне до нула предполагам. . Не претендирам за точност. Още повече че единият показва 2,5 градуса повече, но тъй като по-малко показващия съвпада с градусите на всичките 5 термоглави, се ръководя по неговите показания. Пробвах да сверя с климатика в къщата - греда. 25 климатик кореспондират с 27 на единия термометър и 23,5 на другия.
 . Не претендирам за точност. Още повече че единият показва 2,5 градуса повече, но тъй като по-малко показващия съвпада с градусите на всичките 5 термоглави, се ръководя по неговите показания. Пробвах да сверя с климатика в къщата - греда. 25 климатик кореспондират с 27 на единия термометър и 23,5 на другия.