Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Lambata - помощник
Колеги,проблем с буен огън грешка 101.Пелети Трон
Vartasilver - специалист
Lambata написа:
Колеги,проблем с буен огън грешка 101.Пелети Трон
https://youtu.be/-xwg4X1LltE
nelim написа:
Аз от моята AlbaB съм що годе доволен, максималния разход дето ми е давал досега когато са били отрицателни температурите е по 2 торби на 24ч, като е топло изкарва с 1 торба денонощието.

Единственото нещо което не мога да превъзмогна и ме побърква е малкия бункер.. тва 15кг за 18кв камина - направо са се подиграли макетата с хората.. аз при покупката навсякъде гледах че е 22кг... да не говорим че вечерта като я зареда и ако не стана в студеното да набутам пелетите гасне, защото бункера е измислен смотано и над 5-6кг пелети седят вътре по стените но шнека остава празен, т.е. излиза че след зареждане имаш за автономна работа под 10кг - ако е студено не може да стигнат и за 5ч. Това е единствената причина до момента поради която все още оглеждам за други уреди, брутална тъпотия са сътворили, ако бяха сложили поне 30кг (Грейко и Алфаплам май са даже с 45) щеше да са перфектни...
и аз съм с същата колегаи съм на същото мнение но за лятото се замислям дали да не си изработя удължение за да увелича бункера :rolleyes:
Потребител 1 - напреднал
Имали решение с полепването на пепелта по стъклото и пепелта по цялата камера но не и в пепелника щом отвориш вратата и всичко пада.
nadinka - напреднал
Здравейте! Честита Коледа на всички! С мъка да ви кажа, че проблема с изписването, че няма пелети продължава. Изчетохме форума два пъти, книжката е залепена на челото на мъжа ми :-D В къщи навсякъде е пълно с листи с настройки. Вечер по рано от 2ч. посред нощ не си лягаме, занимаваме се с камината. Сега не се препълва кошничката с пелети, но пак изписва, че няма пелети. Когато си достигне температурата и пламъка отихне, си го изписва.
bmahob - майстор
Да не е намалена много дозата на първа степен?
estzvetanov - специалист
nadinka написа:
Здравейте! Честита Коледа на всички! С мъка да ви кажа, че проблема с изписването, че няма пелети продължава. Изчетохме форума два пъти, книжката е залепена на челото на мъжа ми :-D В къщи навсякъде е пълно с листи с настройки. Вечер по рано от 2ч. посред нощ не си лягаме, занимаваме се с камината. Сега не се препълва кошничката с пелети, но пак изписва, че няма пелети. Когато си достигне температурата и пламъка отихне, си го изписва.
Това вече е друго, кажи текущите 10 и 24 параметри
Потребител 1 - напреднал
Кажете си настройкките на алба да ги сравниме колеги.
10-13
18-40
24-110
28-165
sstenly1 - специалист
nadinka написа:
А каква е стойността на параметър 56? :?
estzvetanov - специалист
Потребител 1 написа:
Кажете си настройкките на алба да ги сравниме колеги.
10-13
18-40
24-110
28-165
10-8
18-35
24-120
28-160

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: