вт яну 15, 2019 11:21 amagj написа:Две килавт яну 15, 2019 10:41 amAndri01 написа: 900 грама.Не позна!
Жокер:отвори немския сайт....

вт яну 15, 2019 7:31 amChefo77 написа: На мен тук всичко за телчарката ми прилича на сагата как някой, който се е загаджил с възпълна грозна мустаката проклетница, убеждава всички че е по-добре с нея, отколкото на ръка...Ае ся грозни.....у Перник мацките са красиви. Едни такива синеоки....
Телта била скъпа. Скъпа е но като ми стигне за 2 години, какво ми пука ?Като разопаковаш ролката и не я уползотвориш за месец примерно, следва една леееека драма с размотаване на корозирала тел, рязане, смазване на механизми, чистене на шланга, псуване, ритане......всичко това може да не се случи ако съхраняваш тела правилно....под възглавницата.
вт яну 15, 2019 12:02 pmgogo7777 написа:От какво ще корозира няма да седи в снега!?вт яну 15, 2019 7:31 amChefo77 написа: На мен тук всичко за телчарката ми прилича на сагата как някой, който се е загаджил с възпълна грозна мустаката проклетница, убеждава всички че е по-добре с нея, отколкото на ръка...Ае ся грозни.....у Перник мацките са красиви. Едни такива синеоки....Телта била скъпа. Скъпа е но като ми стигне за 2 години, какво ми пука ?Като разопаковаш ролката и не я уползотвориш за месец примерно, следва една леееека драма с размотаване на корозирала тел, рязане, смазване на механизми, чистене на шланга, псуване, ритане......всичко това може да не се случи ако съхраняваш тела правилно....под възглавницата.
вт яну 15, 2019 9:39 amagj написа:Мисля че съм направил доста обстойна характеристика на машината.Кой прочел - прочел,който разбрал -разбрал.Като заключение само искам да кажа че има на пазара телоподаващи , дори комбинирани машини, за малко повече пари но с доста по добри възможности.А ако държите заваръчния инструмент да е точно от Лидл, по добре си купете електрожена отколкото това подобие на телчарка.За мен парите дадени за това чудо са хвърлени напразно!С електроженчето поне ще си заварявата значително повече видове метали, и при малко повече сръчност ще си капвате и 1-ца ламарина.
вт яну 15, 2019 1:00 pmcomunikator написа: От какво ще корозира няма да седи в снега!?Има от какво.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: