• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phantom_, грешка беше, че си сложи цената.
Самият аз съм склонен да ти платя, според някакво задание, но тук не е "Бизнес център".
Видяхме, че си способен, но след като отказа да споделиш абсолютно всичко, вече няма нищо общо с "Направи си сам" тая тема.
Предпочитам да дам 100 лева, но подкрепени с "гаранция", вместо да платя 60 на сАли Експреса.
...не че не пазаря от там.
phantom_ - специалист
Е ти защо мислиш че няма да има гаранция? Такива работи не вървят :wink: Всичко си има гаранция. И да не е бизнес център в другите теми тая я приемете както искате. Там само дистрибутори братче са ги пуснали ама срещу тях - нищо. Съжалявам, да я изтрият модераторите, не е проблем за мен нямам нищо против. Нямам фирма и работници споко, никой няма да остане без работа. В тоя форум съм постнал достатъчно горелки тип направи си сам заедно с размерите им.Тая не ми е първата нито последната :wink:
Rumen89 - специалист
ср яну 30, 2019 8:34 pmphantom_ написа:
Е ти защо мислиш че няма да има гаранция? Такива работи не вървят :wink: Всичко си има гаранция. И да не е бизнес център в другите теми тая я приемете както искате. Там само дистрибутори братче са ги пуснали ама срещу тях - нищо. Съжалявам, да я изтрият модераторите, не е проблем за мен нямам нищо против. Нямам фирма и работници споко, никой няма да остане без работа. В тоя форум съм постнал достатъчно горелки тип направи си сам заедно с размерите им.Тая не ми е първата нито последната :wink:
Изтри цената и всичко ще е точно. Иначе за другите теми е вярно, че са дистрибутори но някой от тях помогнат. Иначе и мен щяха да ме баннат с мойте безкрайни въпроси.
Добре де, готин си, способен, ше гарантираш на няколко по наблизо, ма на колко, ако бачкаш по горелка на шес месеца?
После ш'са замислиш за разширяване, работници, фирма, ООД, ЕООД....ДЗЗД....
Не е "Направи си сам".

Румба, тука "баннат" още не съм видял.
Не се притеснявай!
phantom_ - специалист
ср яну 30, 2019 9:12 pmТрифон П.Трифонов написа:
Добре де, готин си, способен, ше гарантираш на няколко по наблизо, ма на колко, ако бачкаш по горелка на шес месеца?
После ш'са замислиш за разширяване, работници, фирма, ООД, ЕООД....ДЗЗД....
Не е "Направи си сам".

Румба, тука "баннат" още не съм видял.
Не се притеснявай!
Добре бе брат за другите горелки тука темите коя е направи си сам???Тази аз сам съм я направил сам и измислил.Който може и той ще си я направи,размерите на тръбата и на скарите ги има другото както и да се направи ще тръгне!Пиши в темата на Фероли за размери,на Грейко за размери където решиш че горелката е НАПРАВИ САМ.Вярвам всеки ще ти ги даде.Както виждаш като чукнеш клиповете ти излизат и имената ми и всичко.Не се крия под ника :wink:
tihomir123 - специалист
:-D Понеже не съм прегледал цялата тема искам да питам,може ли да гори зърна от царевица?
Ако не е пробвана може ли да се пробва?
ср яну 30, 2019 9:27 pmphantom_ написа:
...:wink:
Мир и любов.
Знам та от малък.
Първото ти копие е "Грейко". Сега си погледнал нещо друго и наистина си взел да твориш.
Вижда се и по качеството на сглобката.
Още в началото (твоето) те признах. 1% от пишещите тук, могат да направят нещо с кунките си.
Другите сме полски свирачи.

Аз сега си прая Валандър. Неска му заварих дупката.
Филме, що мълчиш бре? Пали!

Прикачен файл

DSC_0054.JPG
phantom_ - специалист
ср яну 30, 2019 9:51 pmТрифон П.Трифонов написа:

kk
не грешиш първото ми е това второто това третото това и това вече може да кажеш че е копие всички ги има качени тук и който ме е питал за размери съм му казвал освен за грейкото защото все пак не е мое право да ги давам :wink: Ама между другото разликата е само във визията.Втората горелка която направих е за един приятел и още си е с нея.Ама друго си е да има визия нали??
phantom_ - специалист
ср яну 30, 2019 9:49 pmtihomir123 написа:
:-D Понеже не съм прегледал цялата тема искам да питам,може ли да гори зърна от царевица?
Ако не е пробвана може ли да се пробва?
Не не съм я пробвал ама ако имаш царевица и си наблизо заповядай ще пробваме.
Radoslaw - специалист
ср яну 30, 2019 2:27 pmphantom_ написа:
Сега да поясня и Аз, какво не ви е ясно? Всичко е описано, без точния механизъм използван от мен?!?Прочетете темата на всеки съм отговорил с размера. Споделих ви идеята с която можете да горите всякакъв вид пелети. А за сламата добавих че само тя не е скъпа и не са я вдигнали, защото слънчогледова люспа вече почти не се продава а всичко е затворен цикъл!! Кое не е така? И да изтрие колегата темата няма проблем за мен просто исках аз да го покажа пръв. Защото патент няма да извадя така или инъче :wink:

Механизма е толкова ясен ,че няма повече накъде.истинският е с регулируем ход и наистина е малко скъп около 200 лв.За съжаление и аз го нямам и не мога да го покажа,но китайските също вършат работа.единственото условие е да се знае ,горе долу ,колко ход ни е необходим.

Прикачен файл

aktyator.jpg
aktyator.jpg (64.05 KиБ) Видяна 2434 пъти
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: