phantom_, грешка беше, че си сложи цената.
Самият аз съм склонен да ти платя, според някакво задание, но тук не е "Бизнес център".
Видяхме, че си способен, но след като отказа да споделиш абсолютно всичко, вече няма нищо общо с "Направи си сам" тая тема.
Предпочитам да дам 100 лева, но подкрепени с "гаранция", вместо да платя 60 на сАли Експреса.
...не че не пазаря от там.

Самият аз съм склонен да ти платя, според някакво задание, но тук не е "Бизнес център".
Видяхме, че си способен, но след като отказа да споделиш абсолютно всичко, вече няма нищо общо с "Направи си сам" тая тема.
Предпочитам да дам 100 лева, но подкрепени с "гаранция", вместо да платя 60 на сАли Експреса.
...не че не пазаря от там.
 Всичко си има гаранция. И да не е бизнес център в другите теми тая я приемете както искате. Там само дистрибутори братче са ги пуснали ама срещу тях - нищо. Съжалявам, да я изтрият модераторите, не е проблем за мен нямам нищо против. Нямам фирма и работници споко, никой няма да остане без работа. В тоя форум съм постнал достатъчно горелки тип направи си сам заедно с размерите им.Тая не ми е първата нито последната
 Всичко си има гаранция. И да не е бизнес център в другите теми тая я приемете както искате. Там само дистрибутори братче са ги пуснали ама срещу тях - нищо. Съжалявам, да я изтрият модераторите, не е проблем за мен нямам нищо против. Нямам фирма и работници споко, никой няма да остане без работа. В тоя форум съм постнал достатъчно горелки тип направи си сам заедно с размерите им.Тая не ми е първата нито последната  Понеже не съм прегледал цялата тема искам да питам,може ли да гори зърна от царевица?
 Понеже не съм прегледал цялата тема искам да питам,може ли да гори зърна от царевица?