Всичко зависи как е завъртян ключа в конзолата.Може да е надолу,нагоре,на лево,десно как ти е кеф.

пон мар 09, 2020 2:10 amnikolov333 написа: Хидра, не ставай смешен..Анкета с 2-3 потребителя може да си правиш у вас.
Смешно е когато си мислиш че с анкета от 20-30 участника ще си направиш извод за 3 000 000 домакинства + неизвестен брой офиси, магазини, обществени сгради...
И не, няма значение какво си мисля аз но поне мога да поразсъждавам с налични данни.
Не случайно ти казах да опиташ пак и да си коригираш поста относно оня ключ а ти вместо това започна да обясняваш кой бил смешен...
нед мар 08, 2020 10:09 pmnikolov333 написа: У нас старите ключове бяха с глимка монтирана в долния край на ключа (в горния не съм срещал) и от тази гледна точка се включват логично надоло...1.Въпросният ключ е модел "Приста" и е произведен в многомилионен тираж.
2.Въпросният ключ се произвежда от началото на 80-те години или от края на 70-те
3.Въпросният ключ все още се произвежда, продава и купува - ключ сх.1 скр.м. светещ Приста
4.Въпросният ключ ако е монтиран с гимката надолу се изключва надолу - мислех да ти снимам но gogo7777 ме изпревари.
5.Въпросният ключ все още се използва в голяма част от тези 3 000 000 български домакинства + други сгради. И аз имам няколко...
Нормално човек след тези данни би заключил че масово в БГ ключовете за осветление се включват нагоре.
Да но аз не се наемам да твърдя подобни неща а ти си ми тръгнал да обобщаваш ... с анкетка.
Колко пъти да го напиша??? НЯМА СТАНДАРТ !!! Всеки да си ги слага както иска.
Аз съм си казал доводите за включено нагоре.
Ти си казал твоите, други са си казали техните.
Всеки си има глава и да си решава сам.
Та като ще си говорим така - кой смешен и кой не, е пределно ясно.
Смешни са Интернет спеСиалистите дето не са прочели един учебник/книга и са гола вода ама ръсят акъл със самочувствие.