Всичко зависи как е завъртян ключа в конзолата.Може да е надолу,нагоре,на лево,десно как ти е кеф.

пон мар 09, 2020 2:10 amnikolov333 написа: Хидра, не ставай смешен..Анкета с 2-3 потребителя може да си правиш у вас.
нед мар 08, 2020 10:09 pmnikolov333 написа: У нас старите ключове бяха с глимка монтирана в долния край на ключа (в горния не съм срещал) и от тази гледна точка се включват логично надоло...1.Въпросният ключ е модел "Приста" и е произведен в многомилионен тираж.
пон мар 09, 2020 4:58 pmvelas написа: @preslavСъгласен с бАшоните, но когато съм сигурен в ориентацията на ключовете, когато е тъмно (а те ламБите тогаз гърмят), когато няма кой да ми свети с фенерче или свещ, когато ги няма четиримата милиционера да ми въртят масата, проверявам си положението на ключа и развивам смело и безотговорно.
Градски, най-простата (т.е. правилна) логика е първо да се свали (що ли всички АП-та се изключват надолу...) предпазителя и тогава да се правят манипулации по крушките и пр....
пон мар 09, 2020 4:23 pmvlax написа:А ако са Ледени крушкитепон мар 09, 2020 2:46 pmpreslav написа: ....трябва да смениш крушка и не искаш да ти святка в ръцете.......Да допълня,че някой може да не знае,че когато се завива крушка се гледа надолу,а не нагоре към крушката/ламБата.![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: