MrMurdjo написа:Тази тема май е за раздел "От нищо нещо", ама на принципа на съветското ТНТМ - защо да направим нещо просто, като може да е сложноАми...... скучаем и си "чешем" пръстите по клавиатурите....

MrMurdjo написа:Тази тема май е за раздел "От нищо нещо", ама на принципа на съветското ТНТМ - защо да направим нещо просто, като може да е сложноАми...... скучаем и си "чешем" пръстите по клавиатурите....
Прикачен файл
vvventsi написа:Пробвай трябва да светнатГорната схема е с два дросела... Идеята ми е с един дросел да светнат и двете лампи, по схемата от долу.... Въпроса ми е - въпросния дросел дали може да захрани мощност от 7 до 11 Вата? Или аз не разчитам правилно маркировката?...
Прикачен файл
liusien написа:Добре, сега е късно, но утре ще опитам и дано се получи! Последен въпрос - стартерите трябва ли да са за напрежение 110 V, или да са за 220 V? Защото и това имало значение...На 110V трябва да са,ако не знаеш на колко волта са намери такива дето пише че са до 20W те са такива и трябва да станат!
vvventsi написа:Имам два-три такива стартера, мисля, че ще станат!liusien написа:Добре, сега е късно, но утре ще опитам и дано се получи! Последен въпрос - стартерите трябва ли да са за напрежение 110 V, или да са за 220 V? Защото и това имало значение...На 110V трябва да са,ако не знаеш на колко волта са намери такива дето пише че са до 20W те са такива и трябва да станат!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: