GL78 написа: за "човек" 2.7К резистор230V:2,7КΩ=0,085А
230V:0,032A=7,2КΩ

8180 написа:Многозначителният "8180" може ли да се опита да се изрази малко по-членоразделно?kolcho написа:Друже, толкова си "компетентен", че не знаеш нещо съвършено елементарно - на повечето блокове на ДТЗ има тест-бутон за проверка на годността Й,Предлагам да се поспрете и двамата или да се изяснявате (плюете) на лични.
Компетентният kolcho да обърне внимание на червеното.
Hoвoceлckи написа:Всъщност, стойността на съпротивлението трябва да е още по-висока, ДТЗ / с обявен номинален праг 30 мА/ би следвало да сработи още при 25 мА. Получават се някъде около 9 кО.GL78 написа: за "човек" 2.7К резистор230V:2,7КΩ=0,085А
valentino76bs написа:Забравил съм подробности - мога да погледна, но принципно:8180 написа:и аз имам пробник (10/32mA),Какво представлява?
8180 написа:Пак се затрудняваш с членорзаделянето, ескперте: никъде не съм казал, че тест-бутонът на ДТЗ прави "същото". Няма как да е "същото", защото начинът, по който коментираното лице се заканваше да "провери" действието на системата не е никаква проверка, а просто налудно бърничкане с някакво съпротивление, в някакви кабели...
Надявам се сега да ти е "членоразделно", макар и горе да си беше ясно за непредубеден Колега - "Тестът" на ДТЗ не прави същото.
Hoвoceлckи написа:Е, аз да съм сигурен, че ще щракне. За експериментаGL78 написа: за "човек" 2.7К резистор230V:2,7КΩ=0,085А
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: